Antioxidants Andorra online FARMÀCIA ROSER MIRÓ

Français
Español
English
Italiano
Antioxidants a Farmàcia Roser Miró d'Andorra, en català. Comprar tractament antioxidant a Andorra.
FARMÀCIA
PARAFARMÀCIA
NOTICIES
TERÀPIES NATURALS
MARQUES:

 

Tf. 00 (376) 867.344

Tf. 00 (376) 867.344

farmaciamiro@andorra.ad

farmaciamiro@andorra.ad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tf. 00 (376) 867.344

Tf. 00 (376) 867.344

 

farmaciamiro@andorra.ad

farmaciamiro@andorra.ad

ANTIOXIDANTS (Efecte antiaging) a Farmàcia Roser Miró d'Andorra:

Un antioxidant és una molècula capaç de retardar o prevenir l'oxidació d'altres molècules. Les reacciones d'oxidació poden produir radicals lliures que comencen altres reaccions en cadena que danyen les cèl·lules.

Existeixen complements antiedat a base d'antioxidants com les vitamines A, E i C, el betacaroté (precursor de la vitamina A), i minerals com el seleni i el zinc. Aquests compostos permeten lluitar contra l'excés de radicals lliures, molècules que en excés produeixen una degradació cel·lular responsable de l'envelliment cutani, envelliment prematur, alteracions cel·lulars (càncer), problemes cardiovasculars, neurològics o oculars.

Aquests antioxidants s'aconsegueixen a través d'una alimentació equilibrada, especialment rica en fruites i verdures. Aquelles persones que no tenen el temps necessari per incorporar les dosis diàries de vitamines a través dels aliments, poden contrarestar aquest dèficit amb un tractament específic. Les necessitats d'antioxidants també poden ser augmentades davant determinades situacions: exposició a radiacions i/o contaminants, activitat física intensa, fum del tabac, metabolització de fàrmacs, ...

Funcions dels principals antioxidants:

 • Vitamina E: Retarda l'envelliment cel·lular ocasionat per l'oxidació, es a dir, que defensa a les cèl·lules de l'acció dels radicals lliures oxidants i prevé malalties cròniques.
 • Vitamina C: Retarda trastorns de l'envelliment i actua sobre el sistema immunitari.
 • Betacaroté: Actua combinat amb les vitamines C i E per a mantenir el nivell d'activitat de les cèl·lules i complir una funció depurativa dels oxidants a les cèl·lules.
 • Seleni: Té efectes anti-cancerígens, protegeix el cor i elimina alguns tipus de virus.
 • Zinc: Reforça el sistema immunitari i lluita contra l'envelliment en totes les seves formes.
 • Magnesi: Ajuda a prevenir els trastorns cardíacs.
 • Coenzim Q-10: Manté l'elasticitat de la pell i estimula les cèl·lules del cor.

A la Farmàcia Roser Miró recomanem per a tenir una correcta aportació diària d'antioxidants, una dieta equilibrada especialment rica en fruites i verdures. Si desitja un aportament extra d'antioxidants, hem seleccionat por la seva efectivitat els següents complements:

Coenzim Q10. CoQ10 100mg. Natrol.

60 softgels (Càpsules toves)..

Comprar CoQ-10

Coenzim Q10. CoQ10 100mg. Natrol.

CoQ-10 coneguda com a Coenzim Q-10, és un component essencial de les nostres cèl·lules involucrat en la producció d'energia. Nombrosos estudis han demostrat que el Coenzim Q-10 també juga un paper en el suport de la salut cardiovascular.

 • Promou la producció d'energia.
 • Recolza un sistema nerviós saludable.
 • Ajuda a mantenir la salut Immunològica.

Presentació: Pot de 60 càpsules toves de 100mg.

Dosi diària recomanada: 1 càpsula al dia amb els àpats.

Comprar coenzim Q10. CoQ10: 36,90€

Oli de Krill NKO.

90 perles de 500mg.

Comprar oli de Krill

Preu Oli de Krill: 42,90€

L'oli de krill (NKO®) conté quantitats significatives de tres poderosos nutrients: àcids grassos omega-3, fosfolípids, i potents antioxidants. Els experts creuen que és la sinergia entre aquests components, el que fa que aquest oli sigui tan beneficiós per a problemes de salut tan dispars com puguin ser les rampes i la irritabilitat associats a Síndrome Premenstrual (SPM), nivells elevats de colesterol o el mal d'articulacions artrítiques.

Existeixen indicis d'altres beneficis potencials per a la salut, com pot ser per la pell i l'aspecte físic, havent provat tenir fortes propietats protectores contra els raigs ultraviolats (UV) inductors del deteriorament de la pell i de la inflamació. Millora l'estat del cabell i de les ungles.

Augmenta l'energia i la concentració. Suposa també una ajuda per a les al·lèrgies estacionals i como es ben conegut, els àcids grassos omega-3 dels olis de peix poden oferir notables beneficis als pacients que pateixen malalties inflamatòries i autoimmunes.

Presentació: Pot de 90 perles de 500mg.

Dosi diària recomanada: 1-3 perles al dia junt amb el menjar. Dosis de reforç, primers 2 mesos: 2-3 perles.
Dosis de manteniment: 1 perla/dia.

Preu Oli de Krill: 42,90€

SUPER-ANTIOXIDANT. Fórmula antioxidant de Nature's Plus.

Preu Super-Antioxidan Nature's plus: 31,90€

SUPER-ANTIOXIDANT. Fórmula antioxidant de Nature's Plus.

Fórmula antioxidant de Nature's Plus: 60 comprimits.

SuperAntioxidant de Nature's Plus fusiona els millors antioxidants de la natura en un suplement. Amb una base de pastanaga, bròquil, espinacs i altres vegetals. Superantioxidants també està formulat amb vitamines i minerals antioxidants.

El sistema d'alliberament sostingut assegura que Superantioxidants segueix treballant durant hores. Fórmula anti-radicals lliures, en una base especial que permet l'alliberament gradual dels ingredients, útil en l'eliminació dels metalls pesats tòxics.

100% natural. Sense colorants ni conservants artificials. Apte per a vegetarians. MICRO-GEL: sistema d'alliberament sostingut.

Ingredients per comprimit:
Vitamina C (àcid ascòrbic), 250 mg.
Vitamina E (succinat d-alfa-tocoferil), 66,7 mg.
Betacaroté, 3000 mcg.
Seleni (aminoquelat complex), 100 mcg.
Crom (aminoquelat), 100 mcg.

RED LIGHTNING

Red Lightning

RED LIGHTNING de Nature's Plus.

El poder antioxidant i l'energia dels fruits vermells.

Proporciona extracte i concentrat del fruit sencer de més de 30 tipus de fruits vermells, entre els que es troben la granada, el mangostén, l'açai, el goji i el noni.

Sense colorants ni conservants artificials. Sense gluten. No conté llevat, blat, soja ni llet. Hipo al·lergènic. Apte per a vegetarians.

Presentació: 180 càpsules.

 

Preu Red Lightinig: 47,90€

Extrait de pépins de pamplemousse de Nutrisanté. Extracte de llavors de pomelo.

Extrait de pépins de pamplemousse de Nutrisanté. Extracte de llavors de pomelo.

Un antibiòtic 100% natural.

Ric en bioflavonoides i vitamina C, l'extracte de llavors de pomelo té una acció preventiva que ajuda a estimular les defenses immunitàries tant en adults com en nens.

Propietats i principis actius: Utilitzat tant per a us extern com intern, l'extracte de llavors de pomelo, contribueix a enfortir les defenses naturals de l'organisme.

Consells d'utilització:

Per a us intern: 20 a 40 gotes, matí, tarda i nit a diluir en 15 a 30 ml d'aigua. Per a nens menors de 12 anys, dividir les dosis per dos.

En uso extern: Barrejar amb aigua o un producte d'higiene (xampú, dentífric, crema, ...) respectant la dosis de 2 gotes per ml.

Preu EPP: 8,70€

Yellow Lightning de Nature's Plus

 

Complementos nutricionales Yellow Lightning

Yellow Lightning de Nature's Plus. Yellow Lightning de Nature's Plus. El poder antioxidant i la protecció dels fruits grocs.

Fórmula nutritiva que inclou 25 aliments que proporcionen antioxidants, aminoàcids, minerals i fitonutrients amb un elevat valor ORAC.

Source of Life Yellow Lightning inclou Activessence, un sistema d'activació d'enzims patentat, que allibera els nutrients energètics dels aliments sencers.

Source of Life Yellow Lightning proporciona luteïna com extracte natural de calèndula, ajuda ocular enfront als radicals lliures.

Incorpora a més una dosi rellevant de carotenoides entre els que es troben licopens (3mg) i alfa i beta carotens.

Sense colorants ni conservants artificials. Sense gluten. No conté llet, llevat, soja ni blat. D'origen natural. Apte per a vegetarians.

Presentació: envàs de 180 vegicaps.

ReGeneration de Nature's Plus.

ReGeneration de Nature's Plus.

Multivitamínic & Mineral & Antioxidants en Comprimits.

Regeneration representa un avance innovador en la formulación de complejos multivitamínicos Aporta 13 vitaminas y 9 minerales de origen natural, antioxidantes y extractos botànicos que conforman los tres vértices de esta pirámide nutricional.

Modo de empleo: En estados carenciales y dietas deficitarias, dos comprimidos al dia, con las comidas principales.

Presentació: Flascó de 60 comprimits.

 

Preu ReGeneration: 27,80€

Super Resveratrol de Solaray.

Super Resveratrol de Solaray.

 

98% transresveratrol. Suplement alimentari.

Acció protectora cardiovascular, acció anti-mutagènica i té una potent activitat antioxidant.

Consell d'ús: Prendre una o dos càpsules al dia amb el menajar o amb un vas d'aigua.

Presentat en flascó de 30 càpsules.

 

Preu Super Resveratrol: 38,50€

 

 

 

 

INFORMACIÓ LEGAL

 • La informació proporcionada des de la pàgina web de la Farmàcia Roser Miró està dirigida a complementar, no a substituir, en cap cas, la relació existent entre un pacient o visitant i el seu metge.
 • Política de privadesa i confidencialitat: Qualsevol comunicació transmesa a través de la web de la Farmàcia Roser Miró es estrictament confidencial; tot i que les direccions de correu electrònic i el seu contingut poden ser conservades, la seva informació no serà compartida amb cap font externa.
 • Legislació: Aquesta web esta gestionada des de la Farmàcia Roser Miró, legalment establerta a Andorra la Vella, Principat d'Andorra.
 • Els termes i condicions d'ús d'aquesta web estan regits per les lleis d'Andorra.
 • Aquesta web no disposa ni rep cap finançament de publicitat.
 • La informació d'aquesta web ha estat elaborada pels llicenciats en farmàcia de l'equip de la Farmàcia Roser Miró, a partir de l'aprovació i la informació de les agències governamentals del medicament d'Europa www.emea.europa.eu i dels EEUU www.fda.gov i dels propis laboratoris farmacèutics fabricants.
 • Titular oficina farmàcia: Roser Miró Tuset. Número d'autorització administrativa sanitària: 213.

 

Darrera actualització: 03/06/2020

Webmaster: fidex@andorra.ad

 

 

Venda, preu, on line, per internet. Comprar antioxidants a Andorra a Farmàcia Roser Miró. Venda, preu, on line, per internet. Online. Comprar antioxidants i comprar antiaging. Comprar Coq-10. Comprar coenzim q10.