Français
Español
English
Italiano
Comprar complements alimentaris o nutricionals a Farmàcia Roser Miró d'Andorra.
FARMÀCIA
PARAFARMÀCIA
NOTICIES
TERÀPIES NATURALS
MARQUES Dermocosmètica:
Roc

COMPLEMENTS NUTRICIONALS O ALIMENTARIS.

Els complements alimentaris o nutricionals son productes per a complementar una dieta normal, consistents en una aportació concentrada de nutrients (Vitamines i minerals) o d'altres substàncies, que tinguin un efecte nutricional o fisiològic, soles o combinades, i comercialitzades en forma de dosis (càpsules, pastilles, comprimits, ampolles, sobres,...).

Existeix una àmplia gamma de nutrients i altres elements que poden estar presents en els complements alimentaris, com vitamines, minerals, aminoàcids, àcids greixosos essencials, fibra, diverses plantes i extractes d'herbes. També productes amb fins nutricionals o fisiològics, ja siguin proteïnes, àcids greixosos o antioxidants com els oligoelements.

No son medicaments i no necessiten prescripció mèdica. Son segurs i estan sotmesos a una reglamentació estricta que els imposa un sistema de qualitat que permet assegurar la seva traçabilitat, la higiene i la seguretat al consumidor; l'obligació d'etiquetar tots els ingredients i les recomanacions d'ús. No sobrepassar les aportacions diàries recomanades.

Com que cada cop tenim una alimentació menys variada, els complements alimentaris estan destinats que qui vulgui complementar puntualment la seva alimentació per contrarestar un dèficit o per a realitzar un tractament específic.

Disposem dels productes de les millors marques en complements alimentaris del mercat, com Natrol, Nature's Plus, Solaray, Solgar,...

Podem diferenciar infinitat de complements, els més habituals son:

1. Les vitamines.

2. Els minerals i els oligoelements.

3. Les proteïnes, els àcids grassos i els aminoàcids.

4. Les plantes i els preparats de plantes.

5. Actualment, els complements alimentaris més habituals, son fruit d'associacions de molècules que produeixen efectes combinats. Els efectes tractats més habitualment son:

Tf. 00 (376) 867.344

Tf. 00 (376) 867.344

farmaciamiro@andorra.ad

farmaciamiro@andorra.ad

 

INFORMACIÓ LEGAL

  • La informació proporcionada des de la pàgina web de la Farmàcia Roser Miró està dirigida a complementar, no a substituir, en cap cas, la relació existent entre un pacient o visitant i el seu metge.
  • Política de privadesa i confidencialitat: Qualsevol comunicació transmesa a través de la web de la Farmàcia Roser Miró es estrictament confidencial; tot i que les direccions de correu electrònic i el seu contingut poden ser conservades, la seva informació no serà compartida amb cap font externa.
  • Legislació: Aquesta web esta gestionada des de la Farmàcia Roser Miró, legalment establerta a Andorra la Vella, Principat d'Andorra.
  • Els termes i condicions d'ús d'aquesta web estan regits per les lleis d'Andorra.
  • Aquesta web no disposa ni rep cap finançament de publicitat.
  • La informació d'aquesta web ha estat elaborada pels llicenciats en farmàcia de l'equip de la Farmàcia Roser Miró, a partir de l'aprovació i la informació de les agències governamentals del medicament d'Europa www.emea.europa.eu i dels EEUU www.fda.gov i dels propis laboratoris farmacèutics fabricants.
  • Titular oficina farmàcia: Roser Miró Tuset. Número d'autorització administrativa sanitària: 213.

Darrera actualització: 04/06/2020

 

Online, per internet. Comprar complements alimentaris i complements nutricionals a Andorra, a Farmàcia Roser Miró: Comprar a Andorra online, preu, venda, on line.

 

Webmaster: fidex@andorra.ad