Français
Español
English
Italiano
Nosaltres subscrivim els Principis del codi HONcode.
Comproveu-ho aquí.
FARMÀCIA
Medicaments internacionals
PARAFARMÀCIA
NOTICIES
TERÀPIES NATURALS
MARQUES:
Roc

 

Diariament s'autoritzen nous medicaments arreu del món, amb eficàcia i seguretat provades i que per tant han estat autoritzades en el seu país d'origen. L'equip de professionals farmacèutics d'aquesta farmàcia pot informar-lo de les especialitats farmaceutiques internacionals que aporten alguna novetat terapèutica.

Tf. 00 (376) 867.344

Tf. 00 (376) 867.344

farmaciamiro@andorra.ad

farmaciamiro@andorra.ad

 

  • La informació proporcionada des de la pàgina web de la Farmàcia Roser Miró està dirigida a complementar, no a substituir, en cap cas, la relació existent entre un pacient o visitant i el seu metge.
  • Política de privadesa i confidencialitat: Qualsevol comunicació transmesa a través de la web de la Farmàcia Roser Miró es estrictament confidencial; tot i que les direccions de correu electrònic i el seu contingut poden ser conservades, la seva informació no serà compartida amb cap font externa.
  • Legislació: Aquesta web esta gestionada i finançada per la Farmàcia Roser Miró, legalment establerta a Andorra la Vella, Principat d'Andorra.
  • Els termes i condicions d'ús d'aquesta web estan regits per les lleis d'Andorra.
  • Aquesta web no disposa ni rep cap finançament de publicitat.
  • La informació d'aquesta web ha estat elaborada pels llicenciats en farmàcia de l'equip de la Farmàcia Roser Miró, a partir de l'aprovació i la informació de les agències governamentals del medicament d'Europa www.emea.europa.eu i dels EEUU www.fda.gov i dels propis laboratoris farmacèutics fabricants.
  • Titular oficina farmàcia: Roser Miró Tuset. Número d'autorització administrativa sanitària: 213.

 

HONselect.

© Health On the Net Foundation

 

Darrera actualització: 26/02/2014

 

Webmaster: fidex@andorra.ad

 

Medicaments internacionals a andorra.