Français
Español
English
Italiano
portugues
Tractaments per aprimar a la Farmàcia Roser Miró d'Andorra, en català: Alli, Siken, BiManán,..
FARMÀCIA
Aprimar
PARAFARMÀCIA
NOTICIES
TERÀPIES NATURALS
MARQUES:
Nosaltres subscrivim els Principis del codi HONcode.
Comproveu-ho aquí.

 

 

Tf. 00 (376) 867.344

Tf. 00 (376) 867.344

 

farmaciamiro@andorra.ad

farmaciamiro@andorra.ad

TRACTAMENTS PER APRIMAR. OBESITAT: ALLI, ZANTREX,...

L'obesitat és el trastorn metabòlic més freqüent i es caracteritza per un augment en la proporció de teixit adipós en relació amb el pes corporal total. La majoria de vegades és degut a un desequilibri entre l'aportació i la despesa energètica. Aquest trastorn constitueix un problema important de salut pública, a causa de la seva alta prevalença en països desenvolupats i al qual s'associa una alta tasa de mortalitat, amb múltiples complicacions o malalties cròniques.

L'enfocament terapèutic de l'obesitat ha d'iniciar-se amb règims nutricionals, activitat física i canvis d'estil de vida. No obstant això, en cas que la situació no es pugui controlar amb les mesures anteriors, s'haurà d'avaluar l'ús de la teràpia farmacològic. L'equip de la nostra farmàcia ha seleccionat les novetats farmacològiques per aprimar següents: Alli, Redupeso Siken Form, Bimanán Mega Burn, Ketone,...

Alli (orlistat 60 mg) dels laboratoris GlaxoSmithKline (GSK)

Alli (orlistat 60 mg)

Prospecte Alli

Alli (orlistat 60 mg) dels laboratoris GlaxoSmithKline (GSK), és el primer fàrmac sense recepta aprovat a Europa, per ajudar a les persones amb problemes de sobrepes o obesitat, a perdre pes, seguint una dieta baixa en greixos acompanyada d'exercici. Amb idèntic principi actiu que el Xenical, l'orlistat, però meitat de concentració (60mg en lloc de 120mg).

El principi actiu de Alli, l'orlistat, és un medicament contra l'obesitat, que no influeix en la gana. Alli és una càpsula que es pren amb aigua, just abans, durant o fins a un hora desprès dels principals menjars tres vegades al dia. Si es salta un menjar o el menjar no té greixos, no s'ha de prendre el medicament. El pacient haurà de seguir una dieta en la que aproximadament el 30% de les calories procedeixin de greixos i que sigui rica en fruita i verdura.

Llegeixi detingudament el prospecte. Si té qualsevol dubte consulti amb un metge o farmacèutic.

Comprar Alli (orlistat 60 mg) de laboratoris GlaxoSmithKline (GSK) 84 càpsules. Preu: 63,38€

GREEN TEA (Té Verd) 500mg de Natrol (60 comprimits).

 

 

Preu Green Tea (60 comp.): 13,50€

GREEN TEA (Té Verd) 500mg de Natrol (60 comprimits).

Green Tea (Té verd) de Natrol és un suplement alimentari elaborat a base d'extracte de té verd (Camellia sinensis), un producte natural que ha estat utilitzat durant segles per a promoure la bona salut en general.

L'extracte de té verd actua como un potent antioxidant natural, gràcies al seu contingut en compostos fenòlics. Conté cafeïna de forma natural, per la qual cosa incrementa la despesa energètica i la termogènesi. Gràcies a l'efecte estimulant de la cafeïna, l'extracte de té verd incrementa la sensació d'energia i vitalitat.

GREEN TEA de Natrol és un complement dietètic recomanat per a recolzar la pèrdua de pes, degut a que provoca la reducció de greix corporal, millorant el metabolisme dels lípids i actuant com a diürètic.

Indicacions d'us : Prendre 1 càpsula al dia, preferiblement amb els àpats.

Presentació: 60 Càpsules de 500 mg.

Composició per comprimit:

 • 500 mg de Té Verd.
 • 250 mg de Polifenols.
 • 125 mg de Catequines.
 • 35 mg de cafeïna.

No conté: Llet, ous, peix, marisc, fruits secs, colorants artificials, ni sucres afegits.

Redupeso de Siken Form

Captador de greixos

Preu 1 caixa (60 comp.): 24,85€.
Preu 2 caixes (Format 1 mes): 43,90€

ReduPESO Captador de Greixos de siken® form, amb la nova fórmula KiObindTM, és el complement ideal per a la teva dieta equilibrada: t'ajuda a aprimar-te i et redueix la gana.

ReduPESO Captador de greixos de siken® form, impedeix que el 33% dels greixos s'absorbeixin per l'organisme, reduint d'aquesta manera la ingesta de calories, i per tant, és més fàcil aprimar-se.

Recomanacions d'ús:

Prendre 2 o 3 comprimits, dues vegades al dia, si se segueix una dieta per aprimar.

Prendre 1o 2 comprimits, dues vegades al dia, si se segueix una dieta de control baixa en greixos.

Redupeso de Siken Form


Redupeso Siken Form

Preu 1 caixa: 24,85€.
Preu 2 caixes (Format 1 mes): 43,90€

ReduPESO de siken® form és el complement ideal per a la teva dieta equilibrada: t'ajuda a aprimar-te i et redueix la gana.

ReduPESO de siken® form t'ajudarà a aprimar-te gràcies a l'acció dels seus components actius: Glucomano i crom.

¿Què és l'efecte glucomanano?
ReduPESO de siken® form és un producte a base de Glucomanano que t'ajuda a aprimar-te. És l'únic ingredient per aprimar amb una al·legació de Salud aprovat per la Unió europea, d'origen natural.

Bimanán Mega Burn

Bimanán Mega Burn

Bimanán Mega Burn. Per a perdre pes de manera eficaç i duradora, és primordial realitzar una dieta i activitat física adequades.

De vegades, però, pot ser necessari intensificar els resultats de la dieta, especialment en sobrepesos resistents i en moments puntuals, en els que una ajuda complementària col·labora a aconseguir l'objectiu.

biManán MEGA BURN actua sobre els greixos acumulats gràcies al seu contingut en Mate, que contribueix a reduir-los. A més a més, la concentració en guaranà present a la fórmula ajuda a controlar el pes.

Recomanacions d'ús:
· Prendre 3 càpsules juntes cada matí.
· No superar la dosi recomanada.

Raspberry Ketone de Prisma Natural

Rasperry Ketone

Raspberry Ketone (Cetona de Gerd) de Prisma Natural, 60 o 140 càpsules, és un complement alimentari destinat al control de pes.

És un gran termogènic que accelera el metabolisme incrementant la temperatura corporal, la qual cosa ens ajuda a disminuir la gana i redueix l'ansietat per les coses dolces.

Quantitat diària recomanada: 2 càpsules al dia.

Dosi: Prendre una càpsula al matí i un altra a la nit.

Preu 60 càpsules: 12,95€

Preu 140 càpsules: 27,50€

PLAN COMPLET DIET de Cinfa.

 

Plan Complet Diet

Preu: 19,45€.

PLAN COMPL3T DIET de Cinfa. Una dieta en 3 pasos.

Adelgazar de una forma saludable y equilibrada.

En Ns te queremos ayudar en tu objetivo de bajar de peso, y para ello, ponemos a tu disposición no solo una dieta al uso, sino todo un Plan personalizado para que aprendas a comer y no recuperes peso. Este plan incluye:
Aprendizaje de cómo comer adecuadamente: dietas, intercambios y crononutrición.
Programa de ejercicio físico, que te ayudará a perder peso y tonifcarte.
Atención personalizada con el apoyo de nuestro coacher nutricional on line.
Nutrigenética a través de la realización de un test de predisposición genética (opcional)

Complet Diet es un Plan basado en el estudio DIOGENES (Dieta, Obesidad y Genes), que te ofrece los resultados que buscas con las máximas garantías. Diseñado conjuntamente con la Universidad de Navarra, y con el mejor equipo de científcos, especialistas y expertos en nutrición, cuentas con la seguridad de que te ayudaremos a adelgazar de forma saludable.

http://www.plancompletdiet.com/en-que-consiste-el-plan-complet-diet/

3 Jours Express
3 jours express

Complement alimentari dels laboratoris 3 Chênes per cobatre els 2 o 3 kilos de sobrepes amb una durada del tractament de només 3 dies.
Enerzona
La dieta enerzona consisteix en un estil de vida saludable que t'ensenya com menjar d'una forma equilibrada per obtenir una regulació hormonal correcta.
Combinant carbohidrats, proteines i greixos en la proporció 40-30-30, juntament amb un aport diari d'àcids Omèga 3, aconseguirem el pes òptim i un rendiment físic i mental adequat.

Chitosan

Producte natural que limita l'absorció de greixos alimentaris i facilita la seva eliminació de forma natural.
Ventre Plat (Bifidactif plus)
Preveu l'inflament abdominal i regenera la flora intestinal.
Càpsules de te vermell
Producte natural que conté vinagre de poma i algues amb un efecte de combustió i eliminació de greixos i drenant.
Fenouil ampolles
Facilita l'eliminació renal i lluita contra la retenció d'aigua. Ajuda a eliminar la pell de taronja.
Oligobrul 90 caps:
Augmenta el consum calòric i activa la combustió i l'eliminació de greixos.

Unidouce

El mètode més eficaç i econòmic per aprimar ràpidament, sense perdre to muscular, sense cansar-se i amb el plaer de menjar bé.

Demani assessorament als nostres especialistes.

 

INFORMACIÓ LEGAL

 • La informació proporcionada des de la pàgina web de la Farmàcia Roser Miró està dirigida a complementar, no a substituir, en cap cas, la relació existent entre un pacient o visitant i el seu metge.
 • Política de privadesa i confidencialitat: Qualsevol comunicació transmesa a través de la web de la Farmàcia Roser Miró es estrictament confidencial; tot i que les direccions de correu electrònic i el seu contingut poden ser conservades, la seva informació no serà compartida amb cap font externa.
 • Legislació: Aquesta web esta gestionada i finançada per la Farmàcia Roser Miró, legalment establerta a Andorra la Vella, Principat d'Andorra.
 • Els termes i condicions d'ús d'aquesta web estan regits per les lleis d'Andorra.
 • Aquesta web no disposa ni rep cap finançament de publicitat.
 • La informació d'aquesta web ha estat elaborada pels llicenciats en farmàcia de l'equip de la Farmàcia Roser Miró, a partir de l'aprovació i la informació de les agències governamentals del medicament d'Europa www.emea.europa.eu i dels EEUU www.fda.gov i dels propis laboratoris farmacèutics fabricants.
 • Titular oficina farmàcia: Roser Miró Tuset. Número d'autorització administrativa sanitària: 213.

 

 

Darrera actualització: 29/12/2017

 

Webmaster: webmaster@farmaciaandorra.com