TABAQUISME
El consum de tabac produeix ràpidament dependència tant física com psíquica. La responsable d'aquesta dependència és fonamentalment la nicotina, amb la seva capacitat addictiva elevada.
El tabac augmenta fins a 25 vegades el risc de patir càncer de pulmó entre els homes, i 12'5 vegades entre les dones. Entre els fumadors intensos (més de 25 cigarrets/dia), el risc de patir la malaltia és 40 vegades més gran que entre els no fumadors. El tabaquisme crònic augmenta 8 vegades el risc de càncer de boca, llavis, faringe i en menor proporció el d'estómac, esòfag i bufeta.
Els preparats de què disposa aquesta farmàcia serveixen com a ajuda per poder deixar de fumar, sempre que hi hagi una predisposició personal.

NICOBLOC

 

nicobloc

El Mètode de Reducció Progressiu NicoBloc és un mètode complet per a deixar de fumar de forma progressiva al ritme de cada fumador, sense recórrer a la substitució de la nicotina i sense prendre medicaments.

Amb aquest mètode es combaten, a la vegada, la dependència física i psicològica de fumar, per a deixar de fumar en 6 setmanes.

El mètode NicoBloc es composa dels següents elements:

- La Solució NicoBloc, que s'utilitza per a reduir fins a un 99% la nicotina i el quitrà absorbits per l'organisme, de forma gradual i al ritme del fumador.

- Un calendari de metes a aconseguir per ajudar a comprovar els seus progressos.

- Un CD-ROM àudiovisual i un catàleg amb informació detallada sobre el mètode NicoBloc i la seva forma d'ús.

www.nicobloc.com

Cigarreta electrònica

Cada unitat de compra inclou:

- Una caixa amb dos bateries de liti, que formen el cos de la cigarreta.

- Un carregador per a les bateries de liti a la xarxa.

- Un carregador USB per l'ordinador.

- Un blíster amb 5 càpsules amb sabor Marlboro o Mentolat

Tot amb la deguda homologació de la CE i el seu registre sanitari (Nº 5697.ps).

Deixa anar vapor d'aigua, simulat fum.

NICOTINELL
(pegats de nicotina)
NICOTINELL

Aquests pegats proporcionen la quantitat de nicotina necessària per reduir els símptomes d'abstinència durant la deshabituació del tabac. Durant 3 mesos es redueix gradualment l'aportació de nicotina fins que l'organisme en pot prescindir.

Més informació al prospecte mèdic oficial.

 

Tf. 00 (376) 867.344

Tf. 00 (376) 867.344

farmaciamiro@andorra.ad

farmaciamiro@andorra.ad

 

  • La informació proporcionada des de la pàgina web de la Farmàcia Roser Miró està dirigida a complementar, no a substituir, en cap cas, la relació existent entre un pacient o visitant i el seu metge.
  • Política de privadesa i confidencialitat: Qualsevol comunicació transmesa a través de la web de la Farmàcia Roser Miró es estrictament confidencial; tot i que les direccions de correu electrònic i el seu contingut poden ser conservades, la seva informació no serà compartida amb cap font externa.
  • Legislació: Aquesta web esta gestionada des de la Farmàcia Roser Miró, legalment establerta a Escaldes, Principat d'Andorra.
  • Els termes i condicions d'ús d'aquesta web estan regits per les lleis d'Andorra.
  • La informació d'aquesta web ha estat elaborada pels llicenciats en farmàcia de l'equip de la Farmàcia Roser Miró, a partir de l'aprovació i la informació de les agències governamentals del medicament d'Europa www.emea.europa.eu i dels EEUU www.fda.gov i dels propis laboratoris farmacèutics fabricants.
  • Titular oficina farmàcia: Roser Miró Tuset. Número d'autorització administrativa sanitària: 213.

HONselect.

© Health On the Net Foundation

Darrera actualització: 11/03/2014

Webmaster: fidex@andorra.ad