TU by Roser Miró.

Cosmètica personalitzada.


TRACTAMENTS PER A LA CARA

Crema Tractament de Nit (50ml.)

Crema Hidratant de Dia (50ml.)

Contorn d'ulls Triple Acció (15ml.)

Aquesta crema es fa a mida per cada persona segons els resultats del dermoanàlisis que li efectuem gratuïtament a la farmàcia.

S'analitzen 10 paràmetres: el grau d'hidratació, el sèu (greix), les taques melàniques, les vermellors, la tonalitat, les arrugues, els porus, la sensibilitat, la concentració de melanina i el factor de protecció solar que s'ha d'utilitzar.
Segons els resultats s'elabora la Crema de tractament de Nit, totalment personalitzada amb els ingredients que més necessitat la pell.

Actius utilitzats: Retinol, àcid hialurònic, vitamina E, vitamina C, proteoglicans, Resveratrol (polifenols del raïm), oli d'argan, oli de rosa de mosqueta, oli de l'arbre de té, calèndula, centella asiàtica, ginkgo biloba, àloe vera, castany d'índies, extracte d'àmbar pur, i altres que s'aniran afegint segons la demanda dels clients.

Crema hidratant de dia qualitat Premium.

S'aplica la matí desprès de la neteja i tonificació facial. Acció altament hidratant que perdura tot el dia amb un filtre solar adequat per tot l'any.

Filtres: UVA + UVB + SPF15

En la seva composició conté entre altres oli d'ametlla dolça, centella asiàtica, àcid hialurònic, camèlia, etc.

No Parabens, No silicones, No Fenoxietanol.

Aplicar-lo al matí i/o nit a partir dels 25 anys, al voltant dels ulls amb massatge ascendent. Acció descongestionant, antiulleres i antiarrugues.

Millora l'acció si es conserva en fred.

La seva composició conté entre altres: hialuronat sòdic, ruscus + citrus, extracte de flor de saüc, etc.

No conté parabens, ni perfums, ni silicones, ni fenoxietanol.

 

Sèrum Antioxidant

 

 

Aigua de Roses (250ml.)

Oli d'Ametlla Dolça (30ml.)

Aplicar matí o, matí i nit, abans de la crema hidratant i després de la neteja i tonificació de la pell.. Es pot utilitzar a partir dels 30 anys o a partir dels 25 anys en persones esportistes. Acció protectora contra els radicals lliures i efecte lluminós.

Conté vitamina C, oli d'oliva, Vitamina E, Vitamina F, etc.

No conté parabens, ni silicones, ni fenoxietanol.

Aigua floral de roses. S'aplica matí i nit després de la neteja facial. Té acció tonificant i hidratant.

També s'utilitza per després de l'afaitat per les seves propietats antisèptiques i antiinflamatòries.

No conté parabens, ni perfums, ni silicones, ni fenoxietanol.

Oli pur. És ric en proteïnes, Zn, Fe, K, Mg i vitamines A, B, B5, B6, E i D, tiamina, riboflavina i niacina. S'aplica sobre la pell seca o humida. Té acció hidratant, regenerant i calmant. Prepara la pell per al bronzejat de l'estiu i ajuda a combatre les agressions del clima de l'hivern com el fred i les calefaccions. També es pot usar com a desmaquillant d'ulls i com a prevenció d'estries de l'embaràs.

No conté parabens, ni perfums, ni silicones, ni fenoxietanol.

TRACTAMENTS CORPORALS

Gel Anticel·lulític (300ml.)

Oli d'Ametlla Dolça (500ml.)

Gel a base de cafeïna, sense parabens, ni perfums, ni silicones, ni fenoxietanol.

'aplica a les zones afectades de cel·lulitis amb un massatge.

Augmenta l'efectivitat si s'aplica després d'una dutxa o sauna.

Oli pur. És ric en proteïnes, Zn, Fe, K, Mg i vitamines A, B, B5, B6, E i D, tiamina, riboflavina i niacina. S'aplica sobre la pell seca o humida. Té acció hidratant, regenerant i calmant. Prepara la pell per al bronzejat de l'estiu i ajuda a combatre les agressions del clima de l'hivern com el fred i les calefaccions. També es pot usar com a desmaquillant d'ulls i com a prevenció d'estries de l'embaràs.

No conté parabens, ni perfums, ni silicones, ni fenoxietanol.

Oli de Rosa de Mosqueta

Oli de Coco (250ml.)

Oli pur ric en antioxidants, vitamines C i A.

S'aplica en cicatrius, estries, taques de la pell, arrugues pronunciades i en zones agredides en general.

Prevé l'envelliment prematur.

No conté parabens, ni perfums, ni silicones, ni fenoxietanol.

Oli pur ric en antioxidants, vitamines C i A.

TRACTAMENTS PER AL CABELL

Loció Anticaiguda

Colònia Antipolls

Preparat magistral a base de minoxidil. S'aplica diariament amb un suau massatge.
Colònia i olis essencials. S'aplica al matí polvoritzant per sobre del cabell sec. Evita d'una manera natural la infestació de polls.

 

 

 

La nostra història: Fa ja disset anys que vàrem obrir una petita oficina de farmàcia al Principat d'Andorra, on es feia realitat un projecte, una il·lusió, una farmàcia que volia estar al costat del ciutadà. Aquest projecte va anar agafant forma amb la incorporació de mica en mica, dels millors professionals que avui formen el nostre equip, sense el qual aquesta marca no hagués estat possible.
En aquests anys hem pogut descobrir i conèixer quines eren les necessitats dels nostres clients i què esperaven dels productes que els hi oferíem. Per això ens hem llançat a elaborar la nostra pròpia marca seleccionant principis actius altament eficaços i segurs que permeten a cada pacient elaborar el seu propi tractament.

Tu respon al nostre pacient, al nostre client, als nostres amics, als nostres visitants,... Tu es la materialització del nostre treball i del que hem anat aprenent aquests anys.

Tu és la teva marca personalitzada.

La nostra gama: Es composa de productes oficinals, fórmules oficinals i de dermocosmètica personalitzada.

Ingredients que utilitzem: Utilitzem ingredients actius innovadors i segurs, olis naturals, essències vegetals i la millor galènica. Els principis actius són seleccionats segons les característiques dermatològiques de cada client.

Ingredients que no utilitzem: No utilitzem parabens, ni silicones, ni fenoxietanol.

Envasos: Els envasos són reciclables, personalitzables i reutilitzables. Es reciclen amb els envasos de plàstic. Es poden reomplir, descomptant l'import al client. Personalitzables per què cada usuari tria la millor manera d'administrar-se'ls i dosificar-se'ls.

 

 

INFORMACIÓ LEGAL

  • La informació proporcionada des de la pàgina web de la Farmàcia Roser Miró està dirigida a complementar, no a substituir, en cap cas, la relació existent entre un pacient o visitant i el seu metge.
  • Política de privadesa i confidencialitat: Qualsevol comunicació transmesa a través de la web de la Farmàcia Roser Miró es estrictament confidencial; tot i que les direccions de correu electrònic i el seu contingut poden ser conservades, la seva informació no serà compartida amb cap font externa.
  • Legislació: Aquesta web esta gestionada i finançada per la Farmàcia Roser Miró, legalment establerta a Andorra la Vella, Principat d'Andorra.
  • Els termes i condicions d'ús d'aquesta web estan regits per les lleis d'Andorra.
  • Aquesta web no disposa ni rep cap finançament de publicitat.
  • La informació d'aquesta web ha estat elaborada pels llicenciats en farmàcia de l'equip de la Farmàcia Roser Miró, a partir de l'aprovació i la informació de les agències governamentals del medicament d'Europa www.emea.europa.eu i dels EEUU www.fda.gov i dels propis laboratoris farmacèutics fabricants.
  • Titular oficina farmàcia: Roser Miró Tuset. Número d'autorització administrativa sanitària: 213.

 

Facebook de Farmacia Roser Miró d'Andorra

 

Última actualizació: 14/09/2018

Webmaster: fidex@andorra.ad