Français
Español
English
Italiano
Comprar vitamines a Farmàcia Roser Miró d'Andorra.
FARMÀCIA
PARAFARMÀCIA
NOTICIES
TERÀPIES NATURALS
MARQUES:
Roc

 

Tf. 00 (376) 867.344

Tf. 00 (376) 867.344

farmaciamiro@andorra.ad

farmaciamiro@andorra.ad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tf. 00 (376) 867.344

Tf. 00 (376) 867.344

farmaciamiro@andorra.ad

farmaciamiro@andorra.ad

VITAMINES

Les vitamines son compostos imprescindibles per a la vida, que al ingerir-los de forma equilibrada i en dosis essencials, promouen el correcte funcionament fisiològic. Les vitamines no poden ser sintetitzades (elaborades) per l'organisme (a excepció de la vitamina D), per tant aquest només es pot obtenir a través dels aliments naturals o dels complements alimentaris.

Les vitamines es poden classificar segons la seva solubilitat: si son en aigua, hidrosolubles, i si ho son en lípids (greixos), liposolubles. En els essers humans hi ha 13 vitamines, 9 hidrosolubles (8 del complex B i la Vitamina C) i 4 liposolubles (A, D, E y K).

La Farmàcia Roser Miró li recomana els següents complexes vitamínics segons el cas:

Incrementar la Vitalitat i mantenir l'energia tot el dia:

Pharmaton Complex

 

Pharmaton Complex

Quan estàs cansat, tot costa més. Sents que les coses et superen. En èpoques de cansament, necessites un plus d'energia per a seguir amb el dia a dia sense deixar de sentir-te bé.

Pharmaton® Complex es la solució farmacèutica que gràcies a la seva combinació única de vitamines i minerals, amb exclusiu extracte de Ginseng G115®, t'ajuda a recuperar l'energia.

Pharmaton® Complex està científicament provat.

Pharmaton® Complex, ¡energia que es nota!

Pharmaton® Complex està disponible en tres presentacions:

- Càpsules toves
- Comprimits recoberts
- Comprimits efervescents

Bioptimum Magnesium 300+
de Laboratoris Boiron

 

Bioptimum Magnesium 300+

Bioptimum Magnesium 300+ de Laboratoris Boiron

Fatiga, estrès i altres trastorns vinculats, sovint es deuen a falta de magnesi al cos.
MAGNESIUM 300+ conté: 300 mg de magnesi per comprimit. Aquesta dosi es del 100% del RDA (Recomanació Diària Aportada) de vitamines B1, B2, B5, B6, B8, B9, B12 i PP .Totes aquestes vitamines milloren l'assimilació del magnesi pel cos. Seleni i la Vitamina E son antioxidants que ajuden a retenir les cèl·lules de magnesi.
MAGNESIUM 300 + ajuda a reduir la fatiga i l'estrès i recarrega el cos en magnesi.

Posologia:
Nens 6 a 10 anys: 1 comprimit després d'esmorzar i 2 desprès de sopar.
Nens més grans de 10 anys i adults: 2 comprimits desprès d'esmorzar i 2 desprès de sopar.

Presentació: 80 comprimits.

Supradyn Activo de Bayer

 

Supradyn Activo de Bayer

Supradyn® Activo de Bayer és una nova generació de polivitamínics, que gràcies a la seva exclusiva combinació de Vitamines, Minerals i Coenzim Q10 activen la teva energia interior, l'energia natural que tens. Supradyn® Activo es una combinació única de 13 Vitamines, 12 Minerals i un nou ingredient, el Coenzim Q10.

Un comprimit al dia a l'esmorzar, durant al menys 6 setmanes, tot i que per allargar els seus beneficis es aconsellable l'ús continuat durant tot l'any, sense intercalar períodes de descans.

No conté cap substància excitant, només vitamines i minerals, i, per això, es pot prendre durant tot l'any. No constitueix dòping a l'esport.

Presentacions: 30, 60 i 90 comprimits i 15 i 30 comprimits efervescents. Comprimits: Contingut en sucre despreciable. No contenen gluten.
Comprimits efervescents: No contenen sucre.

Suplement de vitamines per a dietes per aprimar:

Pharmaton Vit&Care

 

Pharmaton Vit&Care

 

Pharmaton Vit&Care ¡En dietes per aprimar, que no falti!

En dietes desequilibrades o per aprimar, la baixa ingesta d'aliments pot incrementar el risc de patir dèficits de nutrients essencials: vitamines i minerals. A més, aquestes deficiències poden generar un augment del desgast i alterar l'equilibri de l'organisme.

Pharmaton® Vit & Care és una combinació de vitamines, minerals i antioxidants adequada per a proporcionar una complementació equilibrada de nutrients essencials que compensen els possibles dèficits lligats a dietes desequilibrades i restringides, en particular dietes per aprimar.

Els principals beneficis del producte son el reequilibri de l'organisme i la cura en front al desgast diari.

Cada dia el nostre cos es troba exposat a un conjunt de factors que potencien l'activitat dels radicals lliures i provoquen l'oxidació de les nostres cèl·lules. Cada dia, Pharmaton® Vit & Care aporta els nutrients amb acció antioxidant (Vitamina C, Vitamina E, Seleni, Zinc i ß-Caroté) que ajuden a prevenir el desgast i parar aquestes agressions.

Pharmaton® Vit & Care està disponible en dos presentacions, de 30 i de 60 comprimits.

Reforçar la memòria i el rendiment intel·lectual:

Berocca de Bayer.

Berocca de Bayer.

Berocca de Bayer.

Berocca és una combinació específica de vitamines del complex B, vitamina C i minerals essencials importants, com el calci, el magnesi i el zinc, que actuen de forma sinèrgica i que contribueixen a optimitzar el rendiment físic i mental. Berocca s'ha formulat específicament per a ajudar en els processos fisiològics del funcionament de la ment, i així, optimitzar el rendiment intel·lectual.
Un estil de vida intel·lectualment actiu degut al treball, als estudis, a les obligacions de la vida privada, als hobbies, etc., requereix una aportació adequada d'hidrats de carboni com a principal font energètica a més de proteïnes i greixos.

Les vitamines del complex B que t'aporta Berocca, faciliten l'obtenció d'aquesta energia, necessària per a l'òptim rendiment intel·lectual. La vitamina C i el Zinc son coneguts antioxidants que protegeixen a l'organisme. I el Calci i el Magnesi ajuden a transmetre els impulsos nerviosos entre les neurones i el múscul, facilitant una major activitat del sistema nerviós en períodes de major demanda.

Bioptimum Pack Exam de Boiron.

Bioptimum Pack Exam de Boiron.

 

BIOPTIMUM PACK EXAM de Boiron, és un complement nutricional que ajuda a enfortir la seva memòria i a una millor gestió de l'estrès. Exàmens: Prendre dos comprimits al dia, al matí, de BIOPTIMUM PACK EXAM, 25 dies abans de la primera proba per a optimitzar la seva memòria i la seva concentració.

Cura estrès: Prendre 4 comprimits dia (2 matí i 2 nit) durant 10 dies per a gestionar millor el seu estat d'estrès.

BIOPTIMUM PACK EXAM conté vitamines B1, B6, B9, B12 i PP per a estimular la síntesi dels neurotransmissors que intervenen en la concentració i en la memorització.

BIOPTIMUM PACK EXAM conté també magnesi, àcids (en forma de DHA), vitamina E i seleni per a millorar el funcionament de les neurones i lluitar contra els radicals lliures.

Enfortir el sistema immunitari:

RedoxVita Protect de Bayer.

 

RedoxVita Protect de Bayer.

 

RedoxVita Protect® és una combinació específica de Vitamines i Minerals desenvolupada per ajudar a reforçar el sistema immunitari en dos nivells:

 • Nivell Extern: barreres externes de protecció (pell i mucoses).
 • Nivell Intern: cèl·lules immunitàries i anticossos.

RedoxVita® Protect està compost per 7 vitamines i 4 minerals. RedoxVita® Protect ha estat formulat específicament per ajudar a reforçar els dos nivells del sistema immunitari durant tot l'any. Es recomana prendre'l cada dia per ajudar a reforçar las defenses naturals de l'organisme.

RedoxVita® Protect son comprimits efervescents que es dissolen en un vas d'aigua i que tenen un agradable sabor a taronja. RedoxVita® Protect està disponible en envasos de 15 o de 30 comprimits efervescents.

Prevenció en estats de carència de Vitamina C:

Redoxon de Bayer.

 

Redoxon de Bayer.

 

Redoxon® és una gamma de medicaments amb Vitamina C indicats per a la prevenció d'estats de carència de Vitamina C.

Presentacions:

 • Efervescents:
  15 Comprimits amb gust de Taronja.
  30 Comprimits amb gust de Taronja.
  15 Comprimits amb gust de Llimona.
 • Comprimits masticables.
 • Gotes.
Manteniment saludable del sistema Cardiovascular:

Pharmaton CorActive.

Pharmaton CorActive.

 

Pharmaton CorActive. Vitamines i minerals amb Omega 3 i Seleni.

Pharmaton® CorActive t'ajuda a mantenir el teu estil de vida, protegint les funcions cardiovasculars i proporcionant la vitalitat i l'equilibri que necessites cada dia.

Pharmaton® CorActive és una fórmula equilibrada de vitamines i minerals essencials con àcids grassos Omega 3 i seleni que contribueix a mantenir saludable el teu sistema cardiovascular i ajuda a regular els nivells de colesterol i a mantenir les artèries en bon estat.

Geriàtric (En cas de baixada de rendiment físic i/o intel·lectual, a partir de 50 anys):

Pharmaton Vital Geriavit.

Pharmaton Vital Geriavit.

Pharmaton Vital Geriavit és un preparat que associa vitamines i minerals amb Ginseng G115, per a estats de baixada del rendiment físic i/o intel·lectual, a partir dels 50 anys.

Posologia: 1 - 2 càpsules per dia.

Presentació: Pot amb 100 càpsules.

 

 

 

INFORMACIÓ LEGAL

 • La informació proporcionada des de la pàgina web de la Farmàcia Roser Miró està dirigida a complementar, no a substituir, en cap cas, la relació existent entre un pacient o visitant i el seu metge.
 • Política de privadesa i confidencialitat: Qualsevol comunicació transmesa a través de la web de la Farmàcia Roser Miró es estrictament confidencial; tot i que les direccions de correu electrònic i el seu contingut poden ser conservades, la seva informació no serà compartida amb cap font externa.
 • Legislació: Aquesta web esta gestionada des de la Farmàcia Roser Miró, legalment establerta a Andorra la Vella, Principat d'Andorra. Els termes i condicions d'ús d'aquesta web estan regits per les lleis d'Andorra. Igualment tots els seus productes i medicaments han estat autoritzats pel Ministeri de Salut i Benestar Social del Govern d'Andorra.
 • Aquesta web no disposa ni rep cap finançament de publicitat.
 • La informació d'aquesta web ha estat elaborada pels llicenciats en farmàcia de l'equip de la Farmàcia Roser Miró, a partir de l'aprovació i la informació de les agències governamentals del medicament d'Europa www.emea.europa.eu i dels EEUU www.fda.gov i dels propis laboratoris farmacèutics fabricants.

Darrera actualització: 16/06/2020

Webmaster: fidex@andorra.ad

 

Online, per internet. Comprar vitamines i complements vitaminics a Andorra, a Farmàcia Roser Miró: Comprar a Andorra online, preu, venda, on line.