Français
Español
English
Italiano
FARMÀCIA
PARAFARMÀCIA
Caiguda del cabell
NOTICIES
TERÀPIES NATURALS
MARQUES Dermocosmètica:

Tf. 00 (376) 867.344

Tf. 00 (376) 867.344

farmaciamiro@andorra.ad

farmaciamiro@andorra.ad

ALOPÈCIA - Comprar tractaments per a la Caiguda del cabell. Farmacia Andorra. Farmacias en Andorra.
L'alopècia es defineix com la pèrdua o caiguda del cabell de qualsevol tipus i origen. Suposa fins a un 8% de les consultes dermatològiques.
La més comuna és l'alopècia androgenètica que afecta molts homes i algunes dones.
En un 5% dels homes comença abans dels 20 anys, però és més habitual, que ho faci en l'edat madura. Als 60 anys, la calvície es manifesta en el 40% dels homes. En dones l'alopècia androgenètica es presenta amb menor freqüència i no sol fer-ho fins a la menopausa.

A la farmàcia Roser Miró, hem seleccionat diversos tractaments per disminuir la caiguda del cabell, entre ells, comprimits, complements alimentaris, ampolles, sprais, xampús, escumes,... que es poden combinar i ofereixen resultats a no molt llarg termini.

Presentem també el nou complement alimentari Inneov DS Salud Capilar, per al tractament de fons de la caspa, per via oral.

NUHAIR de laboratoris Natrol.

NuHair de laboratoris Natrol

Farmacia Andorra. Farmacias en Andorra. Oferta 2 x 1: 39,00€

NuHair de Natrol. Rejoveniment capil·lar per a la dona, que treballa des de dins.

NuHAIR® per a dones, va ser formulat específicament per a elles, amb ingredients naturals amb propietats fitoestrogèniques. Quan les dones es fan grans, les hormones desequilibrades poden conduir a la pèrdua de cabell i/o el seu aprimament.

NuHair per a dones, conté vitamines, extractes d'herbes i altres ingredients per a mantenir el cabell saludable.

 • FORMULAT: Per a les necessitats de les dones.
 • NODREIX: Des de dins.
 • ESTIMULA: Els fol·licles capil·lars per enfortir el cabell sa.
 • LLIURE DE FÀRMACS: No requereix prescripció.

Posologia: 1 tableta 2 vegades al dia, amb els àpats, preferiblement esmorzar i dinar.

Biotina de laboratoris Natrol.

Novetat.

Comprar Biotina Natrol

Farmacia Andorra. Farmacias en Andorra. Comprar: 16,00€

Biotina de Natrol. Biotin 1000 mcg Natrol

Natrol® Biotin 1000mcg és una vitamina B important que proporciona recolzament dietètic per a tenir un cabell saludable i unes ungles fortes, així com reforçar la producció d'energia. Al recolzar a la matriu del cabell i les ungles, la Biotina contribueix a crear un cabell brillant i fort i, unes ungles fortes i resistents.

 • 100% vegetariana
 • Promou un cabell saludable i unes ungles fortes.
 • Contribueix a la protecció de l'energia cel·lular.
 • Fàcil d'engolir.

LLIURE DE FÀRMACS: No requereix prescripció.

Presentació: 100 tabletes.

Posologia: 1 tableta al dia, amb un dels àpats.

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5.

Vichy Dercos Aminexil ampollas

Vichy Dercos Aminexil ampollas

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5. Presentació de 21 monodosis.

Ampolles anti-caiguda amb Aminexil 1,5% que afavoreix el creixement del cabell i que produeix una fibra densa, gruixuda i forta.

Tractament anticaiguda nº1 a Europa que ajuda a reforçar l'ancoratge de l'arrel, enfortir el cabell i reequilibrar el cuir cabellut. Per a homes o dones que volen reduir la caiguda del cabell.

Eficàcia anti-caiguda constada a las 3 setmanes aplicant una monodosi diària.

Aplicar 1 dosis al dia, o com a mínim 3 dosis per setmana durant 6 setmanes. 2 tractaments a l'any. Aplicar preferentment al cabell net i sec, combinat amb el Xampú Dercos Anticaiguda Estimulant.

 • per al 95% eficàcia percebuda.
 • el 85% dels consumidors van notar el cabell més fort.
 • el 86% van notar el cuir cabellut més resistent.

Farmacia Andorra. Farmacias en Andorra. Comprar: 48,00€

Regaine Men's Foam

Regaine Foam a Andorra

Regaine Men's Foam és una escuma de Minoxidil al 5%, per a ús tòpic, fàcil d'aplicar, ja que no es greixós, no goteja i es pot aplicar en sec i s'esbandeix ràpidament.

També existeix Regaine Women (Dels únics productes aprovats a EEUU amb aquests ingredients).

Presentació: 1 mes o 3 mesos.

Preu Regaine Men's Foam 60ml. (1 mes): 48,90€

Preu Regaine Men's Foam 180ml. (3 mesos): 86,80€

Inneov Salut Capil·lar DS 30 amb probiòtic ST11 de laboratoris Inneov (Nestlé i L'Oréal).

 

Inneov Salud Capilar DS con probiótico ST 11

Inneov Salut Capil·lar DS 30, és el primer tractament per a lluitar contra la caspa, por via oral. Es tracta d'un complemento alimentari amb una innovadora tecnologia anomenada Probiòtic ST11 (Lactobacillus paracasei ST11). Inneov salut capil·lar DS 30 càpsules, és un complement alimentari amb probiòtic ST11 més vitamina B8. El probiòtic ST11, principal ingredient del producte, arriba al cuir cabellut, on estimula la regeneració i la diferenciació cel·lular, enfortint la funció barrera de la pell. 8 setmanes desprès, la caspa lliure es redueix un 64%; la caspa adherent, un 71%; i l'eritema, un 59%.

6 setmanes després d'acabar el tractament, 9 de cada 10 usuaris no van tornar a utilitzar xampús anticaspa. La seva eficàcia en la caspa, les irritacions i el picor, perdura i es de llarga durada, ja que es tracta d'una acció profunda i continua a l'organisme.

Prendre 1 càpsula d'Inneov salut capil·lar DS al dia, durant 2 mesos i repetir el tractament 2 vegades a l'any. Inneov salut capil·lar DS es presenta en envàs de 30 càpsules.

Innéov Masa Capilar

inneov masa capilar

www.inneov.es

Innéov Massa Capil·lar és el 1er complement alimentari, estimulant capil·lar per a reforçar la massa capil·lar, lluitant contra l'alteració del bulb, centre de fabricació del cabell. Especialment indicat per a totes aquelles persones que pateixen una pèrdua ocasional o permanent de la seva massa capil·lar, especialment en cas de caiguda diària excessiva, cabells fins, lacis, sense brillo. L'associació exclusiva Taurina + Catequina + Zinc actuen en el bulb per afavorir la fabricació d'un cabell espès, dens i lluminós.

2 comprimits al dia durant un període mínim de 3 mesos, i renovar el tractament.

Vichy Dercos Aminexil Energy Home. Esprai de 125ml.

Vichy Dercos Aminexil Energy Hombre. Spray de 125ml.

Vichy Dercos Aminexil Energy Home. Esprai de 125ml.

Tractament anticaiguda energitzant, per a home. Per a la caiguda prematura del cabell. Conté Aminexil 1,5% per a reforçar l'ancoratge de l'arrel i amb acció anticaiguda demostrada i ginseng per a tonificar el cuir cabellut. Nova fórmula en esprai: fàcil utilització i afavoreix la penetració dels actius. Amb efecte densificador immediat.

Aplicar una vegada al dia o tres vegades per setmana durant tractaments de 6 setmanes. Fórmula no greixosa i no enganxosa. No s'ha d'aclarir.

Vichy Dercos Aminexil SP94™ per a dona. Presentació en envàs de 18 monodosis.

Vichy Dercos Aminexil SP94™ para mujer.

Vichy Dercos Aminexil SP94™. Tractament Anticaiguda per a dona.

Ampolles anti-caiguda amb Aminexil 1,5% que afavoreix el creixement del cabell i SP94™ 0,10% que produeix una fibra densa, gruixuda i forta. Amb vitamines PP i B6 que revitalitzen i embelleixen el cabell.

Eficàcia anti-caiguda constatada a las 3 setmanes.

Aplicar 1 dosi al dia, o com a mínim 3 dosis per setmana durant 6 setmanes. 2 tractaments a l'any. Aplicar preferentment al cabell net i sec combinat amb el Xampú Dercos Anticaiguda Estimulant.

PANTOGAR 90 càpsules

 

Pantogar

Mentre que els homes pateixen principalment d'alopècia androgenètica, el tipus més comú de pèrdua de cabell, a les dones és la pèrdua de cabell difusa femenina. Prop del 40% de totes les dones pateixen aquest tipus de pèrdua de cabell al menys una vegada durant la seva vida.

Pantogar es un terapèutic capil·lar altament efectiu per al tractament de la pèrdua de cabell difusa femenina i lesions de l'estructura del cabell. A través del metabolisme cel·lular, la seva combinació especial d'aminoàcids, proteïnes i vitamines del grup B, li proporciona al cabell els nutrients requerits per al seu creixement i construcció d'una estructura ferma i elàstica.

Pantogar son comprimits per al creixement del cabell i les ungles. Prendre 3 càpsules al dia amb una mica de líquid.

Ducray Neoptide Esprai

 

Ducray Neoptide Spray

Ducray Neoptide Esprai és un tractament per a la caiguda crònica del cabell femení.

Ducray Neoptide Esprai estimula la fase de creixement del cabell, retarda la seva caiguda i proporciona volum.

Aplicar 1ml. de Ducray Neoptide Esprai una vegada al dia, preferentment de nit, directament al cuir cabellut eixut (1ml. correspon aproximadament a 12 polvoritzacions). No aclarir. Mantenir el tractament durant un mínim de 3 mesos. Presentat en caixa de 3 esprais, que corresponen a un tractament complet de 3 mesos.

Ducray Anacaps Concentré.

 

Ducray Anacaps Concentré.

Ducray Anacaps Concentré és un complement alimentari en forma de càpsules per al cabell i el cuir cabellut, per a lluitar contra la caiguda del cabell i el cabell desvitalitzat. Ducray Anacaps Concentre proporciona de forma equilibrada aminoàcids i vitamines. El cabell necessita d'aquests elements per a la seva constitució.

Es recomana prendre una càpsula al matí amb un gran vas d'aigua, durant un període mínim de 3 mesos. Ducray Anacaps Concentré es presenta en envoltori de 3 caixes de 30 comprimits, per tant, tractament complet per a 3 mesos.

Klorane Quinafort Home. Tractament anticaiguda en ampolles, per a home.

 

Klorane Quinafort Hombre.

Klorane Quinafort Home. Tractament anticaiguda en ampolles, per a home.

Tractament anticaiguda amb extractes actius de quinquina i alfa pine:

· Frena la caiguda i estimula el creixement d'un cabell fort.
· Augmenta la força i el volum del cabell.

Eficàcia comprovada. Creixement estimulat en el 93% dels homes. Com a complement ideal, per a reforçar la seva acció des de l'interior, combinar amb Klorane Quinoral.

Aplicar sobre el cabell humit o sec, tres aplicacions (dosis) setmanals. Presentat en caixa de 12 dosis, que equival a un mes de tractament. Aplicar massejant suaument. S'aconsellen dos tractaments per any.

Klorane Quinafort Dona. Tractament anticaiguda en ampolles, per a dona.

 

Klorane Quinafort Mujer.

Klorane Quinafort Dona. Tractament anticaiguda en ampolles, per a dona.

Tractament anticaiguda amb extractes actius de quinquina i olivera:

· Frena la caiguda i estimula el creixement d'un cabell fort.
· Augmenta la força i el volum del cabell.

Eficàcia comprovada. Creixement estimulat en el 90% de les dones. Com a complement ideal, per a reforçar la seva acció des de l'interior, combinar amb Klorane Quinoral.

Aplicar sobre el cabell humit o sec, tres aplicacions (dosis) setmanals. Presentat en caixa de 12 dosis, que equival a un mes de tractament. Aplicar massejant suaument. S'aconsellen dos tractaments per any.

 


INFORMACIÓ LEGAL

 • La informació proporcionada des de la pàgina web de la Farmàcia Roser Miró està dirigida a complementar, no a substituir, en cap cas, la relació existent entre un pacient o visitant i el seu metge.
 • Política de privadesa i confidencialitat: Qualsevol comunicació transmesa a través de la web de la Farmàcia Roser Miró es estrictament confidencial; tot i que les direccions de correu electrònic i el seu contingut poden ser conservades, la seva informació no serà compartida amb cap font externa.
 • Legislació: Aquesta web esta gestionada des de la Farmàcia Roser Miró, legalment establerta a Andorra la Vella, Principat d'Andorra.
 • Els termes i condicions d'ús d'aquesta web estan regits per les lleis d'Andorra.
 • Aquesta web no disposa ni rep cap finançament de publicitat.
 • La informació d'aquesta web ha estat elaborada pels llicenciats en farmàcia de l'equip de la Farmàcia Roser Miró, a partir de l'aprovació i la informació de les agències governamentals del medicament d'Europa www.emea.europa.eu i dels EEUU www.fda.gov i dels propis laboratoris farmacèutics fabricants.
 • Titular oficina farmàcia: Roser Miró Tuset. Número d'autorització administrativa sanitària: 213.

Darrera actualització: 25/03/2019

Webmaster: fidex@andorra.ad

 

Comprar tractaments per a la caiguda del cabell a Farmàcia Roser Miró d'Andorra. Comprar tractaments per a l'alopècia: Regaine Men's Foam, Rogaine Foam, Vichy Dercos, Inneov, Crescina, Ducray neoptide, Ducray anacaps, Klorane Quinafort, Pantogar, Inneov Salut Capil·lar DS,... Comprar, On line, per internet, preu, venda.