Français
Español
English
Italiano
FARMÀCIA
PARAFARMÀCIA
Caiguda del cabell
NOTICIES
TERÀPIES NATURALS
MARQUES:

Tf. 00 (376) 867.344

Tf. 00 (376) 867.344

farmaciamiro@andorra.ad

farmaciamiro@andorra.ad

TRACTAMENTS PER A LA MEMÒRIA A FARMÀCIA ROSER MIRÓ D'ANDORRA.

Amb l'edat, la capacitat d'aprenentatge i la qualitat de la memòria, poden deteriorar-se, fins i tot sense la presència de cap patologia. De fet, a partir dels 20 anys d'edat, comencem gradualment a perdre cèl·lules cerebrals. Els oblits es converteixen en habituals, i son normals quan ens anem fent grans.

Farmàcia Roser Miró els recomana els següents complements alimentaris per millorar la seva salut cognitiva, i per tant, la seva capacitat de memòria. Farmacia Andorra. Farmacias en Andorra.

Cognium Natrol. For a Shaper Mind. 60 comprimits.

Natrol® Cognium™ és un nou suplement per a la salut cognoscitiva. Conté un ingredient únic, recolzat per 9 assaigs clínics en humans, que han demostrat estadísticament millores significatives a la memòria i la concentració, en quatre setmanes o menys. Els resultats han estat publicats en revistes respectades i revisades per parells.

L'hidrolitzat de proteïnes de seda utilitzat a Natrol® Cognium™ actua com a un poderós antioxidant per al cervell. També funciona amb els receptors cerebrals per a guiar nutrients específics on és necessari. Els estudis d'imatge mostren que augmenta el flux sanguini i la glucosa a les àrees del seu cervell, responsables de la memòria i la cognició.

Natrol® Cognium™ a més a més, contribueix a mantenir una estructura normal i saludable de la beta amiloide, el principal component de la placa beta-amiloide. La placa beta-amiloide es forma quan la beta amiloide es col·lapsa i forma bloqueigs. Això és un segell distintiu del deteriorament cognitiu normal associat amb l'envelliment.

Provat clínicament i lliure d'estimulants, Natrol® Cognium™ energitza i protegeix el seu cervell per mantenir una ment aguda i una memòria forta.

 • S'ha demostrat clínicament que millora la memòria, la concentració i l'agudesa mental.
 • Resultats en quatre setmanes.
 • 100% segur i lliure d'estimulants.

Posologia: Es recomana prendre un comprimit al matí i un a la nit, amb els àpats.

Font d'informació: Laboratoris Natrol www.natrol.com

Melatonina Natrol 3, 5 i 10 mg. En comprimits i en gotes.

Melatonina

Melatonina 3mg x 60com: 12€

Melatonina 3mg x 120: 16,50€

Melatonina 3mg x 240: 24,50€

Melatonina 5mg x 60c: 9,95€

Melatonina 5mg Fast Disolve x 90 comprimits: 16,30€

Melatonina 10mg Advanced Sleep x 60 comp: 15,90€

Melatonina 10mg Fast Disolve x 60 comprimits: 16,70€

La Melatonina és una hormona natural produïda pel cervell humà, en concentracions que varien segons el cicle diürn/nocturn, per mantenir les pautes del son. La melatonina és sintetitzada a partir del neurotransmissor serotonina i es produeix principalment a la glàndula pineal.

Una aportació extra de melatonina, ajuda a recuperar les pautes normals del son, però també ajuda a altres processos:

· La melatonina és un agent de la son, natural i no addictiu, que ens garanteix dormir be cada nit i aixecar-nos més descansats.

· Recomanat per combatre el jet-lag.

· Prendre melatonina enforteix el sistema immunitari i per tant augmenta la resistència del cos al càncer i altres malalties.

· Retarda i millora el procés d'envelliment.

· Manté la vitalitat sexual.

· Baixa la pressió arterial en cas d'hipertensió, i normalitza el nivell de colesterol a la sang.

· Millora l'estrès.

Es recomana prendre una píndola diària d'una a dues hores abans d'anar a dormir.

Llegeixi detingudament el prospecte mèdic.

Comprar Melatonina Natrol

KH3 (150 càpsules)

Comprar KH3 a Andorra

kh3 a andorra

Preu KH3: 44,90€

KH3, del laboratori Schwarzhaupt, es presenta en envas de 150 càpsules.

Kh3 millora la capacitat física i psíquica, la memoria, la concentració, la capacitat de vigilància, els transtorns de l'audició i de la circulació causats per l'edat.

La combinació de la procaïna amb la hematoporfirina augmenta la circulació cerebral, disminuint la pèrdua de concentració i de memòria.

Kh3 també rejoveneix la pell i disminueix el dolor causat per artropaties.

Capsules de: Procaina HCI 50mg., Hematoporfirina 0'2mg, Carbonat de magnesi 30mg, Fosfat de sodi H 0'6mg, Clorur de potasi 0'6mg, Fosfat de magnesi H 0'6mg.

Posologia: Es recomana prendre una càpsula diària, cada matí amb l'esmorzar.

Llegeixi detingudament el prospecte mèdic.

Tf. 00 (376) 867.344

Tf. 00 (376) 867.344

farmaciamiro@andorra.ad

farmaciamiro@andorra.ad

 


INFORMACIÓ LEGAL

 • La informació proporcionada des de la pàgina web de la Farmàcia Roser Miró està dirigida a complementar, no a substituir, en cap cas, la relació existent entre un pacient o visitant i el seu metge.
 • Política de privadesa i confidencialitat: Qualsevol comunicació transmesa a través de la web de la Farmàcia Roser Miró es estrictament confidencial; tot i que les direccions de correu electrònic i el seu contingut poden ser conservades, la seva informació no serà compartida amb cap font externa.
 • Legislació: Aquesta web esta gestionada des de la Farmàcia Roser Miró, legalment establerta a Andorra la Vella, Principat d'Andorra.
 • Els termes i condicions d'ús d'aquesta web estan regits per les lleis d'Andorra.
 • Aquesta web no disposa ni rep cap finançament de publicitat.
 • La informació d'aquesta web ha estat elaborada pels llicenciats en farmàcia de l'equip de la Farmàcia Roser Miró, a partir de l'aprovació i la informació de les agències governamentals del medicament d'Europa www.emea.europa.eu i dels EEUU www.fda.gov i dels propis laboratoris farmacèutics fabricants.
 • Titular oficina farmàcia: Roser Miró Tuset. Número d'autorització administrativa sanitària: 213.

Darrera actualització: 12/10/2017

Webmaster: fidex@andorra.ad

Comprar, On line, per internet, preu, venda.