Français
Español
English
Italiano
Comprar Àcids grassos Omega 3 i Omega 6 a Farmàcia Roser Miró d'Andorra, en català. Comprar Omega 3 a Andorra.
FARMÀCIA
PARAFARMÀCIA
NOTICIES
TERÀPIES NATURALS
MARQUES:

Tf. 00 (376) 867.344

Tf. 00 (376) 867.344

farmaciamiro@andorra.ad

farmaciamiro@andorra.ad

L'alimentació és la font essencial d'àcids grassos. Aquesta contribució es vital per a mantenir un nivell de lípids (greixos) estable i per a subministrar al cos els àcids grassos essencials. Els àcids grassos essencials (que l'organisme humà no pot fabricar a partir d'altres substàncies) son els Omega-3 i els Omega-6. Com el cos humà no pot sintetitzar-los, o els sintetitza en quantitats insuficients, es necessària per tant una contribució mínima i regular mitjançant l'alimentació. En els mamífers, inclòs l'esser humà, la majoria dels àcids grassos es troben en forma de triglicèrids. Els àcids grassos omega 3, es troben en alta proporció en els teixits de determinats peixos (especialment el peix blau), i en algunes fonts vegetals com les llavors de lli, o les nous. Algunes fonts d'omega-3 poden tenir altres tipus com els omega-6. Inicialment se les va denominar vitamina F fins que determinacions analítiques més precises van fer veure que realment formaven part dels Àcids Grassos.

Los àcids grassos Omega-3 produeixen un efecte de disminució dels nivells de colesterol i triglicèrids, i redueixen l'agregació de plaquetes a les arteries, disminuint així la incidència de malalties cardiovasculars.

Entre altres funcions del Omega-3 es destaca la seva intervenció a la formació de les membranes de las cèl·lules; produint així efectes benèfics sobre el cervell. Altes quantitats podrien disminuir els efectes de la depressió i fins i tot grups de nens en edat escolar van augmentar notablement el seu rendiment després d'ingerir pastilles amb oli de peix (ric en omega-3).

EnerZona Omega-3 RX, càpsules d'1gr.

EnerZona Omega 3 RX, Líquido, 100 ml. (3 frascos de 33,3 ml.)

EnerZona Omega 3 RX, càpsules d'1gr., és un suplement d'àcids grassos Omega 3 obtingut por un exhaustiu procés de destil·lació molecular múltiple.

La tecnologia utilitzada, a atmósfera modificada, per elaborar ENERZONA OMEGA 3 Rx, permet obtenir un oli de peix estable, que equival a dir que no s'oxida fàcilment i que conserva intactes tots els beneficis que presenta a la natura.

Dosis diària eficaç: La complementació diària de 2.5 g de Omega 3 s'obté amb 4 càpsules d'1g. La dosi diària d'Omega 3 pot variar depenent de les necessitats de cada individu. La dosi varia entre 2.5 g i 10 g d´Omega 3 per trobar el rati de valors adequat d'AA/EPA que es troba entre 1.5-3.

OMEGA 3 Rx, es pur, té una quantitat inapreciable de contaminants a diferència d'altres olis de peix que existeixen al mercat.

 

EnerZona Omega 3 RX, Líquid, 100 ml. (3 flascons de 33,3 ml.)

 

 

EnerZona Omega 3 RX, líquid, 100 ml. (3 flascons de 33,3 ml.), és un suplement d'àcids grassos Omega 3 obtingut per un exhaustiu procés de destil·lació molecular múltiple.

La tecnologia utilitzada, a atmosfera modificada, per elaborar ENERZONA OMEGA 3 Rx, permet obtenir un oli de peix estable, que equival a dir que no s'oxida fàcilment i que conserva intactes tots els beneficis que presenta a la natura.

Dosi diària eficaç: La complementació diària de 2.5 g de Omega 3 s'obté amb 1 mesura enrasada de la presentació líquida. La dosi diària d'Omega 3 pot variar depenent de les necessitats de cada individu. La dosi varia entre 2.5 g i 10 g d'omega 3 per trobar el rati de valors adequat d'AA/EPA que es troba entre 1.5-3.

OMEGA 3 Rx, té una quantitat inapreciable de contaminants a diferència d'altres olis de peix que existeixen al mercat.

Ultra Omega 3/6/9 de Nature's Plus

Ultra Omega 3/6/9 de Nature's Plus

Ultra Omega 3/6/9 de Nature's Plus

Àcids grassos essencials Omega 3, Omega 6 i Omega 9, procedents d'oli de borratja NO-OMG, oli de peix i oli de lli, enriquit amb Vitamina E.

Nature's Plus garanteix l'absència de pesticides i metalls pesats mitjançant rigorosos anàlisis de matèria primera.

- Sense colorants ni conservants artificials
- Sense gluten
- Conté derivats de la soja i del peix
- No conté llet, ni llevat ni blat

Dosis: 1 perla, 3 vegades al dia.

Presentació: 90 perles

Ultra Omega 3/6/9 Kal.

Ultra Omega 3/6/9 de Kal (Solaray).

Ultra Omega 3/6/9 de Kal (Solaray).

Complement alimentari per a una aportació equilibrada d'àcids Grassos Omega 3, omega 6 i omega 9.

Ingredients: Llavor de borratja, Oli de peix, Llavor de lli i Vitamina E.

Dosi: Com a complement alimentari, prendre una perla al dia amb un repàs. Un cop obert, conservar el producte refrigerat.

Presentació: Pot de 50 perles.

 

 

 

INFORMACIÓ LEGAL

  • La informació proporcionada des de la pàgina web de la Farmàcia Roser Miró està dirigida a complementar, no a substituir, en cap cas, la relació existent entre un pacient o visitant i el seu metge.
  • Política de privadesa i confidencialitat: Qualsevol comunicació transmesa a través de la web de la Farmàcia Roser Miró es estrictament confidencial; tot i que les direccions de correu electrònic i el seu contingut poden ser conservades, la seva informació no serà compartida amb cap font externa.
  • Legislació: Aquesta web esta gestionada des de la Farmàcia Roser Miró, legalment establerta a Andorra la Vella, Principat d'Andorra.
  • Els termes i condicions d'ús d'aquesta web estan regits per les lleis d'Andorra. Igualment tots els seus productes i medicaments han estat autoritzats pel Ministeri de Salut i Benestar Social del Govern d'Andorra.
  • Aquesta web no disposa ni rep cap finançament de publicitat.
  • La informació d'aquesta web ha estat elaborada pels llicenciats en farmàcia de l'equip de la Farmàcia Roser Miró, a partir de l'aprovació i la informació de les agències governamentals del medicament d'Europa www.emea.europa.eu i dels EEUU www.fda.gov i dels propis laboratoris farmacèutics fabricants.

 

Darrera actualització: 29/05/2020

Webmaster: fidex@andorra.ad

 

Venda, preu, on line, per internet. Comprar àcids grassos Omega 3, omega 6 i omega 9 a Andorra a Farmàcia Roser Miró. Venda, preu, on line, per internet. Online.