Farmàcia Andorra online FARMÀCIA ROSER MIRÓ ANDORRA

OFERTES de parafarmàcia i dermocosmètica a Farmàcia Roser Miró d'Andorra. Descomptes fins al 50%.

Atoderm Crema de Bioderma. 500ml.

Comprar bioderma

Preu Atoderm Crema: 9,95€

Atoderm Crema de Bioderma. 500ml.

Cura intensiva diària de protecció, reengreixant i hidratant.

Gràcies als seus actius re-engreixants i re-estructurants, Atoderm Crema reforça l'estructura de la barrera cutània i, d'aquesta manera, frena la penetració d'agents irritants.

 • Enriquit amb agents humetants i antideshidratants, Atoderm Crema fixa l'aigua a les capes superiors de l'epidermis i evita la seva evaporació. La pell perfectament hidratada, més resistent, recobra suavitat i flexibilitat.
 • Sense perfum, Atoderm crema garanteix una excel·lent tolerància.

Aplicar Atoderm Crema 1 o 2 vegades al dia sobre la pell després d'haver-la netejat amb un sabó o un gel com Atoderm Gel, i eixugada delicadament.

 • L'efecte hidratant d'Atoderm Crema, s'optimitza si l'aplica sobre la pell lleugerament humida (Després de bany, dutxa o nebulització).

BONECO P50.

Ionitzador purificador Boneco

Preu BONECO P50: 55,65€

BONECO P50. Ionitzador, purificador i difusor d'aroma.

El Boneco P50 és un purificador, ionitzador i difusor d'aroma 2 en 1, que funciona sense aigua dissenyat per viatjar o per ús personal.

És compacte i s'endolla amb un USB C, de manera que es pot transportar fàcilment a qualsevol lloc que estiguis.

Inclou un cartutx d'aroma de llarga durada per dispersar l'olor d'olis essencials o perfums.

El ionitzador genera ions negatius que ajuden a reduir les partícules a l'aire i el pots endollar o desendollar segons les teves necessitats

El P50 és un producte perfecte per crear un ambient saludable al teu voltant.

ENDOCARE®-C. Oil Free Ampolles.

Endocare C Oil Free Ampollas

Preu ENDOCARE®-C. Oil Free : 36,60€

ENDOCARE®-C. Oil Free Ampolles.

Endocare ®-C Oil Free Ampolles, posseeix una completa fórmula no comedogènica (que no obstrueix els porus) formada por un nou complex antioxidant il·luminador compost per Vitamina C, Vitamina E i Àcid Cítric, un pool d'actius d'acció hidratant i difuminadora d'arrugues i línies d'expressió i la exclusiva tecnologia regeneradora d'Endocare, SCA ®.

La combinació sinèrgica d'aquests actius atenua els signes de l'envelliment cutani i prevé la seva aparició. La seva textura fluida i oil free s'absorbeix ràpidament sense deixar sensació greixosa sobre la pell, per la qual cosa és idònia per a pells normals a grasses.

Ajuda a recuperar la lluminositat de la pell de manera immediata, alhora que gràcies a la seva potent activitat antioxidant, prevé i atenua els signes d'envelliment.

Presentació: 30 ampolles.

Caiguda del cabell durant la tardor.

La caiguda de cabell durant la tardor és un efecte normal del cicle de regeneració del cabell. En general, els cabells que cauen son substituïts per cabells nous que neixen a continuació.

Precisament per aquest motiu, la tardor és un bon moment per complementar la nostra dieta amb un suplement vitamínic que revitalitzi i reforci el creixement del nou cabell.

Des de Farmàcia Roser Miró recomanem especialment 2 nous complements alimentaris que aporten a l'organisme un suplement de vitamina B, especialment formulats per a la caiguda del cabell:

 • D'una banda, la famosa Biotina, que proporciona recolzament dietètic per a tenir un cabell saludable i unes ungles fortes, així com reforçar la producció d'energia. Al recolzar a la matriu del cabell i les ungles, la Biotina contribueix a crear un cabell brillant i fort i, unes ungles fortes i resistents.

 

 • D'altra banda, NuHair de laboratoris Natrol, és la última novetat importada dels Estats Units, que aporta rejoveniment capil·lar per a la dona, treballant des de dins. NuHAIR® està específicament formulat per a les dones, amb ingredients naturals amb propietats fitoestrogèniques. Quan les dones es fan grans, les hormones desequilibrades poden conduir a la pèrdua de cabell i/o el seu aprimament.
  NuHair per a dones, conté vitamines, extractes d'herbes i altres ingredients naturals per a mantenir el cabell saludable.

Kalia™ d'Intimina.

 

Kalia de Intimina Andorra

 

Preu: 82,97€

Degut a que més del 80% de les dones diuen no aconseguir l'orgasme amb les seves parelles, aquestes comencen a buscar noves pràctiques per a animar la seva intimitat. Els seus beneficis son més que evidents. Els aparells de massatges per a parelles Kalia™ permeten noves formes d'avivar els jocs íntims i activen la intensitat del plaer per a tenir una relació més feliç i saludable.

Kalia™ d'Intimina, és un aparell per fer massatges per a parelles, sutilment dissenyat per a ser portat per la dona durant les relacions íntimes. Recobert amb silicona suau i flexible, les seves silencioses vibracions ofereixen plaers interns i externs simultàniament a ambos membres de la parella. Kalia és l'accessori perfecte per a descobrir junts noves experiències íntimes i trobar una nova dimensió de plaer.

Beneficis:
• Fabricat amb silicona i plàstic ABS aprovats per la FDA; ambos sense làtex ni ftalats, no porosos per a evitar l'acumulació de brutícia i bactèries.
• Completament submergible per a facilitar la seva neteja i goig sota l'aigua.
• Interface d'un únic botó que ofereix un control intuïtiu dels seus 6 modes de vibració.
• Recarregable per USB per a major comoditat.

 

 

INFORMACIÓ LEGAL

 • La informació proporcionada des de la pàgina web de la Farmàcia Roser Miró està dirigida a complementar, no a substituir, en cap cas, la relació existent entre un pacient o visitant i el seu metge.
 • Política de privadesa i confidencialitat: Qualsevol comunicació transmesa a través de la web de la Farmàcia Roser Miró es estrictament confidencial; tot i que les direccions de correu electrònic i el seu contingut poden ser conservades, la seva informació no serà compartida amb cap font externa.
 • Legislació: Aquesta web esta gestionada i finançada per la Farmàcia Roser Miró, legalment establerta a Andorra la Vella, Principat d'Andorra.
 • Els termes i condicions d'ús d'aquesta web estan regits per les lleis d'Andorra.
 • Aquesta web no disposa ni rep cap finançament de publicitat.
 • La informació d'aquesta web ha estat elaborada pels llicenciats en farmàcia de l'equip de la Farmàcia Roser Miró, a partir de l'aprovació i la informació de les agències governamentals del medicament d'Europa www.emea.europa.eu i dels EEUU www.fda.gov i dels propis laboratoris farmacèutics fabricants.
 • Titular oficina farmàcia: Roser Miró Tuset. Número d'autorització administrativa sanitària: 213.

Darrera actualització: 20/03/2019

Webmaster: fidex@andorra.ad